Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@02:35:57 GMT

مشخصات گوشی موتورولا Moto G9 Plus+ قیمت

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۹۰۲۶

مشخصات گوشی موتورولا Moto G9 Plus+ قیمت

قیمت گوشی موبایل یکی از مولفه‌های اصلی خرید آن است. مشخصات، مقایسه، شناسایی مزایا و معایب گوشی موتورولا Moto G9 Plus می‌تواند علاقه‌مندان به دنیای موبایل را در انتخابی مناسب یاری کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، صرف نظر از احاطه شیائومی و سامسونگ بر بازار موبایل، موتورولا هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد، گوشی موتورولا Moto G9 Plus یکی از خاص‌ترین و هیجان‌انگیزترین گوشی‌های موتورولا است که امکانات زیادی از جمله صفحه نمایش بزرگ، تراشه قدرتمند، دوربین‌های متنوع و باتری بزرگ را ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به بررسی بعضی از ویژگی‌های گوشی موتورولا Moto G9 Plus می‌پردازیم:

طراحی و بدنه گوشی موتورولا Moto G9 Plus

ضخامت گوشی موتورولا Moto G9 Plus تقریباً یک سانتی متر و وزن آن ۲۲۵ گرم است، این گوشی دارای بدنه تمام پلاستیکی و براق است. در سمت چپ گوشی شکاف سیم کارت و کارت حافظه قرار دارد، گوشی موتورولا Moto G9 Plus شکافی مشترک برای سیم کارت دوم و کارت حافظه ارائه می‌دهد، بنابراین کاربران نمی‌توانند همزمان از هر دو استفاده کنند. در قسمت پایین شکاف سیم کارت، کلید فعال‌سازی دستیار صوتی گوگل اسیستنت تعبیه شده است. در سمت راست گوشی نیز کلیدهای کنترل صدا و دکمه پاور یکپارچه با حسگر اثر انگشت قرار دارد. دقت و سرعت حسگر اثر انگشت قابل قبول است و در کسری از ثانیه گوشی را از حالت قفل باز می‌کند. در قسمت بالای گوشی میکروفون دوم در کنار جک هدفون ۳.۵ میلی متری تعبیه شده است، لبه پایینی نیز میزبان میکروفون اصلی، درگاه USB 2.0 Type-C و بلندگوی تک کاناله است.

صفحه نمایش گوشی موتورولا Moto G9 Plus

گوشی موتورولا Moto G9 Plus دارای نمایش کاملاً تخت و عریض ۶.۸۱ اینچی با پنل IPS و رزولوشن ۱۸۰۰ * ۲۴۰۰ پیکسل است که در هر اینچ آن تقریباً ۳۹۰ پیکسل جای دارد و از فناوری HDR10 نیز پشتیبانی می‌کند. امکان تغییر رنگ‌ها در این نمایشگر محدود است و کاربران فقط می‌توانند بین سه حالت طبیعی (natural)، بهبودیافته (Boosted) و اشباع شده (Saturated) انتخاب کنند. نمایشگر گوشی موتورولا Moto G9 Plus در هر سه حالت، طیف رنگی sRGB را به شکل کامل پوشش می‌دهد. یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با لنز ۲۹ میلی متری و گشودگی دیافراگم f/2.0 بالای صفحه نمایش تعبیه شده است.

اسپیکر گوشی موتورولا Moto G9 Plus

بلندگوی مونو گوشی موتورولا Moto G9 Plus روی لبه پایینی محصول قرار گرفته است و می‌تواند صدای نسبتاً بلندی را تولید کند که با توجه به قیمت دستگاه کاملاً رضایت‎بخش است. البته در صورتی که صدای بلندگوی این گوشی را افزایش دهید، کیفیت صدا اندکی کاهش پیدا می‌کند. در صورتی که صدا روی سطح متوسط قرار بگیرد، می‌توانید از صدای با کیفیتی لذت ببرید.

دوربین گوشی موتورولا Moto G9 Plus

یک دوربین چهارگانه در پنل پشتی گوشی موتورولا Moto G9 Plus تعبیه شده است که شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض هشت مگاپیکسلی، دوربین ماکرو دو مگاپیکسلی و دوربین تشخیص عمق دو مگاپیکسلی می‌شود. دوربین اصلی این گوشی در روز و زمانی که نور محیط کافی است، تصاویر رضایت‌بخش با جزئیات کافی و رنگ‌های طبیعی را ثبت می‌کند، اما در شب کیفیت تصاویر افت قابل توجهی می‌کند و جزئیات کمی ثبت می‌شود. دوربین فوق عریض این گوشی با دیافراگم f/2.2 قادر است عکس‌هایی با میدان دید ۱۱۸ درجه ثبت کند. دوربین‌های ماکرو و تشخیص عمق گوشی موتورولا Moto G9 Plus نیز از دیافراگم f/2.4 استفاده می‌کند و عملکرد آن‌ها به نور محیط بستگی دارد.

سخت افزار گوشی موتورولا Moto G9 Plus

گوشی موتورولا Moto G9 Plus به تراشه ۸ نانومتری اسنپدراگون 730G مجهز شده است که از ترکیب دو هسته قدرتمند Kryo 470 Gold مبتنی بر Cortex-A76 با فرکانس بیشینه ۲.۲ گیگاهرتز و ۶ هسته کم مصرف Kryo 470 Silver مبتنی بر Cortex-A55 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز به عنوان CPU استفاده می‌کند. گوشی موتورولا Moto G9 Plus در دو نسخه با رم ۴ یا ۶ گیگابایتی LPDDR4X و حافظه ذخیره‌سازی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی در اختیار کاربران قرار گرفته است، البته افراد می‌توانند از طریق درگاه کارت حافظه microSD حافظه گوشی را افزایش دهند، این درگاه با سیم کارت دوم مشترک است.

نرم افزار گوشی موتورولا Moto G9 Plus

گوشی موتورولا Moto G9 Plus به صورت پیش فرض از اندروید ۱۰ بهره می‌برد، البته شرکت موتورولا اعلام کرده است که این گوشی به روزرسانی اندروید ۱۱ را هم دریافت خواهد کرد. رابط کاربری موتورولا که My UX نام دارد از مدت‌ها پیش روی گوشی‌های این شرکت وجود دارد و تغییرات زیادی به خود نمی‌بیند. همه فرمان‌های حرکتی مخصوص گوشی‌های موتورولا در گوشی موتورولا Moto G9 Plus نیز وجود دارد، برای نمونه اگر گوشی را به صورت ضربه‌ای در هوا تکان دهید، فلش LED یا چراغ قوه آن روشن می‌شود، یا اگر گوشی را عقب جلو کنید اپلیکیشن دوربین باز می‌شود.

باتری گوشی موتورولا Moto G9 Plus

انرژی مورد نیاز گوشی موتورولا Moto G9 Plus با استفاده از یک باتری لیتیوم پلیمری پنج هزار میلی آمپر ساعتی تأمین می‌شود، شرکت تولید کننده ادعا می‌کند که این محصول مقرون به صرفه تا دو روز شارژدهی دارد. گوشی موتورولا Moto G9 Plus به صورت پیش فرض با شارژ سریع ۳۰ واتی به فروش می‌رسد که ظرف یک ساعت و ۱۵ دقیقه شارژ باتری را از صفر به ۱۰۰ درصد می‌رساند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کاربران می‌توانند به صورت مداوم تا ۱۲ ساعت و ۲۶ دقیقه از این گوشی موتورولا در کاربری‌های روزمره استفاده کند، که برای فردی با ۶ ساعت استفاده روزانه از گوشی معادل دو روز شارژدهی خواهد داشت.

مزایای گوشی موتورولا Moto G9 Plus نمایشگر بزرگ با پشتیبانی از HDR10 عملکرد مناسب دوربین اصلی در روز عملکرد سخت افزاری رضایت بخش معایب گوشی موتورولا Moto G9 Plus وزن و ضخامت زیاد خطای زیاد رنگ‌های صفحه نمایش شکاف مشترک برای سیم کارت دوم و کارت حافظه عملکرد ضعیف دوربین‌های فوق عریض، ماکرو و پرتره در شب قیمت گوشی موتورولا Moto G9 Plus

با توجه به نتایج بررسی‌ها در زمان انتشار این مطلب، قیمت گوشی موتورولا Moto G9 Plus با ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ارزیابی شده است.

کد خبر 550847

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تکنولوژی تکنولوژی نوین گوشی موتورولا موتورولا گوشی موبایل گوشی هوشمند معرفی گوشی جدید گوشی تلفن همراه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گوشی موتورولا Moto G9 Plus تعبیه شده کارت حافظه صفحه نمایش سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • قیمت دوربین مدار بسته بیسیم با برد بالا ؟ + انواع آن
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد