Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@02:56:11 GMT

حداکثر قیمت هر سیم‌کارت چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۰۱۸۲

حداکثر قیمت هر سیم‌کارت چقدر است؟

حداکثر قیمت یک خط تلفن همراه با شماره معمولی برای سیم‌کارت دائمی ۱۲۰ هزار تومان و برای سیم‌کارت اعتباری ۲۰ هزار تومان است.

به گزارش مشرق، سیم‌کارت‌ها با شماره‌های رند که راحت‌تر در خاطر می‌مانند، همواره از بهایی بالاتر از حد معمول برخوردار بوده‌ و با قیمتی بالاتر از نرخ رایج به فروش می‌رسند. در این میان قیمت این شماره‌ها گاهی به چند صد میلیون تومان نیز می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این که تعیین قیمت برای این خطوط از چه قاعده و قانونی پیروی می‌کند، موضوعی است که شاید پاسخ چندان روشنی برای آن وجود نداشته باشد؛ هرچند در این زمینه از سوی رگولاتوری مصوباتی نیز ابلاغ شد و فعالان بازار موبایل نیز بر این نکته تاکید دارند که این تعرفه‌گذاری براساس تجربیات و وضعیت بازار انجام می‌شود.

طبق مصوبات رگولاتوری، حداکثر قیمت یک خط تلفن همراه با شماره معمولی در درگاه‌های رسمی اپراتورها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده برای سیم‌کارت دائمی ۱۲۰ هزار تومان و برای سیم‌کارت اعتباری ۲۰ هزار تومان است. شرکت مخابرات ایران می‌تواند به غیر از هزینه سیم‌کارت، از متقاضیان سیمکارت دائمی مبلغ ۳۶ هزار تومان به‌عنوان تضمین پرداخت، دریافت کند.

بر اساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اپراتور مجاز است که سیم‌کارت‌های با شماره رند را با قیمت بیشتری از سیم‌کارت‌های معمولی از طریق برگزاری مزایده به فروش برساند. در گذشته قیمت سیم‌کارت‌های رند در بازار آزاد اغلب به شکل توافقی تعیین می‌شد، اما اکنون مدتی است اپراتورهای تلفن همراه، خود با راه‌اندازی سامانه‌هایی وارد این عرصه شده‌اند و مستقیم به واگذاری سیم‌کارت‌های رند می‌پردازند.

در حوزه سیم‌کارت‌های دائمی با کدهای ثابت به عنوان تعیین‌کننده و مرجع قیمت، چون کدهای قدیمی واگذاری جدید ندارند، متقاضی خاص خود را دارند و تقاضا بر قیمت تاثیرگذار است. درواقع چون سیم‌کارت‌های دائمی جدید با کدهای قدیمی دیگر عرضه نمی‌شود و همان سیم‌کارت‌هایی که از قبل، عرضه و در بازار توزیع شده‌اند، به‌صورت چرخشی دست به دست می‌چرخد، این سیم‌کارت‌ها با توجه به جایگاهی که در نزد کاربران پیدا کرده و قدمتی که دارند،‌ ایجاد بورس کرده‌اند. متقاضی، کاربر و حجم تقاضاست که تاثیر مستقیم و موثری بر افزایش و کاهش قیمت می‌گذارد.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو سیم کارت قیمت برای سیم کارت سیم کارت هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

یکی از مسئولان حماس با اشاره به اینکه بندهای پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس تا حدودی با مواضع مقاومت سازگاری دارد تاکید کرد که اشغالگران چاره‌ای جز پذیرش شروط ما ندارند و ما موضع خود را بر اساس رسیدن به آتش‌بس دائمی تنظیم کرده‌ایم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات اخیر مربوط به مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا که اخیراً در قاهره انجام شد و هنوز نتیجه نهایی آن اعلام نشده است یکی از مسئولان حماس طی سخنانی اعلام کرد که این جنبش دیروز چهارشنبه میانجی‌ها را از ملاحظات خود درباره برخی نکات و مفاد و شرایطی که در سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درباره آتش بس در غزه درج شده است آگاه کرده و از آنها خواسته تا در این زمینه توضیح بدهند.

صهیونیست‌ها چاره‌ای جز پذیرش شروط مقاومت ندارند

«یوسف حمدان» نماینده جنبش حماس در الجزایر در این زمینه طی گفتگو با وب سایت عربی 21 اظهار داشت که دیدگاه حماس کاملاً روشن است و میانجی‌ها را از دیدگاه خود آگاه کرده و آنها نیز موضع حماس را به اطلاع صهیونیست‌ها رساندند تا رژیم اشغالگر هم موضع خود را اعلام کند و ما هرگز از شروط خود کوتاه نمی‌آییم و تحت فشار مذاکرات قرار نمی‌گیریم.

وی افزود که در این دور جدید از مذاکرات رژیم اشغالگر بعد از 7 ماه تجاوزات وحشیانه خود به نوار غزه تا حدودی به پذیرش شرایط مقاومت نزدیک شده و در برابر برخی از این شروط تسلیم شده است. در حال حاضر توپ در زمین اشغالگران است و اگر می‌خواهند معامله‌ای انجام دهند و اسرای خود را آزاد کنند چاره‌ای جز موافقت با شروط مقاومت ندارند. اتلاف وقت بیشتر یعنی از دست رفتن فرصت برای بازگرداندن اسرای زنده اسرائیل از نوار غزه و تحمیل خسارات بیشتر به ارتش صهیونیستی که بدون کسب هیچ گونه دستاورد نظامی یا سیاسی ماه‌هاست در شن‌های غزه غرق شده است.

حماس تاکید کرد که از جمله بندهایی که رژیم اشغالگر با آن توافق کرده برقراری آتش بس و عقب نشینی نیروهای صهیونیستی از گذرگاه نتساریم است؛ یعنی گذرگاهی که رژیم اشغالگر در نزدیکی شهر غزه ایجاد کرده و شمال غزه را از جنوب آن جدا می‌کند. همچنین بر اساس این پیشنهاد، رژیم صهیونیستی با بازگشت آوارگان به شمال غزه موافقت کرده اما ما نیاز داریم که تضمین اساسی دریافت کنیم مبنی بر اینکه در پایان توافق به یک آتش بس دائمی و جامع می‌رسیم و همچنین نیروهای اشغالگر به طور کامل از نوار غزه عقب نشینی می‌کنند و این اتفاق باید قبل از شروع مبادله اسرای نظامی انجام شود.

دور کنونی مذاکرات با دوره‌های قبلی تفاوت زیادی دارد

یوسف حمدان تصریح کرد که حماس بعد از دریافت پاسخ صهیونیست‌ها به درخواست‌ها و ملاحظات این جنبش، موضع خود را به اطلاع میانجی‌ها می‌رساند و ما انتظار داریم که طی روزهای آینده این اتفاق بیفتد. در حال حاضر مذاکرات و فضای فعلی تفاوت چشمگیری با دوره‌های گذشته دارد در دوره‌های قبلی مذاکرات در سایه کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی هیچ نتیجه‌ای حاصل نمی‌شد.

وی ادامه داد که ما همچنان منتظر اشغالگران به ملاحظاتی که جنبش حماس به میانجی‌ها درباره سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی ابلاغ کرده هستیم. موضع و خواسته‌های حماس همانی است که قبلاً بر آنها تاکید کرده و در این مرحله رژیم اشغالگر باید بفهمد که با فریبکاری‌های سیاسی نمی‌تواند به اهداف خود برسد.

حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شدمنبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کردحماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست

مرحله پایانی توافق باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

این رهبر حماس درباره جزئیات ملاحظاتی که این جنبش به میانجی‌ها درباره مفاد پیشنهاد رژیم صهیونیستی ارائه داده گفت که ما به میانجی‌ها گفتیم توافق باید متضمن تعهدی صریح و آشکار باشد مبنی بر اینکه مرحله پایانی توافق به معنای پایان تجاوزات به نوار غزه به شکل همه جانبه بوده و آتش بس دائمی باید برقرار گردد. همچنین قبل از آغاز روند تبادل اسرای نظامی رژیم صهیونیستی با اسرای فلسطینی در زندان‌های دشمن، نیروهای اشغالگر اسرائیلی باید به طور کامل از همه مناطق نوار غزه خارج شوند و همچنین هیچ محدودیت یا شرط و شروطی برای آزادی و حق بازگشت آوارگان به مکان‌هایی که از آنجا آواره شده‌اند وجود نخواهد داشت.

نماینده حماس در الجزایر با اشاره به اینکه این جنبش هرگز زیر بار استانداردهای ناعادلانه و فریبکارانه در بحث تبادل اسرا نمی‌شود تاکید کرد که ما ملاحظات خود را درباره برخی اصطلاحاتی که در سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درج شده بود و ما احساس می‌کردیم ممکن است در روند بازسازی نوار غزه مانع ایجاد کند به اطلاع میانجی‌ها رساندیم و منتظر پاسخ طرف صهیونیستی هستیم و مجدداً تاکید می‌کنیم که برای هر سناریویی آماده‌ایم و دستان ما روی ماشه است.

فرصتی برای فریبکاری به صهیونیست‌ها نمی‌دهیم

وی در ادامه با محکوم کردن ادعاهای «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور که مدعی شده بودند در صورت شکست مذاکرات کنونی تنها حماس مقصر خواهد بود گفت که ما تحت تاثیر حرف و فشار سیاسی قرار نمی‌گیریم و پیشنهاد ارائه شده توسط رژیم اشغالگر را با دقت مورد بررسی قرار دادیم و متوجه شدیم که بندهای آن تا حدودی با موضع حماس سازگاری دارد اما ما هوشیارانه و با احتیاط عمل می‌کنیم.

وی افزود که رژیم اشغالگر تصور می‌کند قبل از خروج نظامیان آن از نوار غزه می‌تواند اسرای نظامی خود را آزاد کند اما ما ملاحظات خود را به گونه‌ای که موفقیت توافق را تضمین کند و به اشغالگران فرصتی برای فریبکاری ندهد به اطلاع میانجی‌ها رساندیم.

همدان در ادامه با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع رسیدن به هر توافقی می‌شود و در تلاش برای کشاندن منطقه به خشونت و درگیری‌های بیشتر و طولانی کردن جنگ است تاکید کرد که واشنگتن به جای اتهام زنی بیهوده به حماس بهتر است حمایت تسلیحاتی خود از رژیم اشغالگر را که مرتکب انواع جنایات ضد بشری علیه مردم فلسطین می‌شود متوقف کند.

پیشتر هم یک منبع فلسطینی آگاه جزئیات روند مذاکرات آتش‌بس و آخرین نتیجه آن را اعلام و تاکید کرد که در سند پیشنهادی جدیدی که به جنبش حماس ارائه شده شاهد عقب نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع آن هستیم.

این منبع فلسطینی آگاه در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد که سند پیشنهادی که اخیراً به جنبش حماس تحویل داده شد شامل نکات مثبت و عقب نشینی در موضع رژیم صهیونیستی است. البته حماس همچنان باید موضوعات کلیدی به ویژه آتش بس دائمی و عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه را بررسی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • پردازنده اختصاصی کامپیوتر ۲۰۲۴ هواوی هم‌سطح M2 اپل و 13700H اینتل ظاهر شد
  • ترکیه به توقف تجارت با اسرائیل تا زمان آتش بس دائمی غزه ادامه می‌دهد
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • حماس : پایان هر توافقی باید تضمین‌ کننده آتش‌ بس دائمی باشد
  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • حداکثر شش ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • حداکثر ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد